Ankaralı Turgut'un son hali yürek burktu!

Bir süredir kanserle mücadele eden 'Ankaralı Turgut' adıyla bilinen Turgut Karataş, akıllı ilaç kullanması gerektiğini fakat maddi durumunun buna el vermediğini söyledi.

Ünlü sanatçı Turgut Karataş'tan kötü bir haber geldi...

Ankaralı Turgut olarak bilinen sanatçının kızı Eylem Boran geçtiğimiz ay babasının hastane odasından fotoğraflarını paylaşmış ve sanatçının sevenlerinden dua istemişti. Boran "Canım babam Ankaralı Turgut siz sevenlerinden dua bekliyor." ifadelerini kullanmıştı.

Katıldığı yayında yaşadıklarını anlatan ünlü isim, mide ağrısı ile hastaneye gidip, kanser olduğunu öğrendiğini söyledi.

Ankaralı Turgut, "1.5 aya yakın yattım 12-13 kilo verdim" dedi. Akıllı ilaç kullanması gerektiğini belirten ünlü türkücü, maddi durumunun el vermediğini söyledi.

Şarkıcı, "İlacı almak için biraz sıkıştık, 65 milyar gibi bir rakam çok para kazanan bir sanatçı değilim bu ülkede. Düşmez kalkmaz bir Allah'tır. Trilyonluk bir insan bile bir anda sıfıra düşebiliyor" dedi.

Ankaralı Turgut, "Sanat camiasından kimse arayıp 'geçmiş olsun' demedi. Gönül kırgınlığım var" ifadelerini kullandı.İşte Ankaralı Turgut'un son hali

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Magazin Haberleri