Cansel Çördük kimdir? Nereli, kaç yaşında? Evli mi? Kuyruklu kostümüyle poz verdi

Cansel Çördük, Kısmetse Olur programıyla tanınan, 29 yaşında Antalyalı bir sosyal medya fenomenidir. Program bitmesine rağmen gündemden düşmeyen Çördük, kuyruklu kostümüyle verdiği cesur pozlarla dikkat çekti.

Cansel Çördük, televizyon izleyicileri tarafından geniş kitlelerce tanınan bir isimdir. Popüler bir reality şovda yer almasıyla dikkat çeken Çördük, eğlence dünyasında yer edinmiştir. İşte Cansel Çördük'ün hayatı ve kariyerine dair detaylar...

Cansel Çördük nereli ve kaç yaşında?

Cansel Çördük, Antalya doğumlu olup Türkiye'de tanınan bir televizyon yıldızıdır. 1995 yılında dünyaya gelen Cansel, 2024 yılı itibarıyla 29 yaşındadır. Genç yaşına rağmen televizyon projelerinde yer alarak geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştır.

Hangi programla ünlendi?

Cansel Çördük, geniş kitlelerce tanınmasını sağlayan ününü popüler reality programlarından Kısmetse Olur ile kazandı. Yarışmadaki açık sözlülüğü ile izleyicilerin ilgisini çekmeyi başardı. Çördük, televizyon ekranlarında cesur ve dikkat çekici tarzıyla uzun süre konuşulan isimler arasında yer aldı.

Cansel Çördük evli mi?

Cansel Çördük'ün özel hayatı hakkında sıkça sorulan sorulardan biri de evli olup olmadığıdır. Şu an itibarıyla evli değildir ve sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımlarıyla sıkça gündeme gelmektedir. Kişisel hayatına dair bilgileri zaman zaman takipçileriyle paylaşmaktadır.

Yeni paylaşımına beğeni yağdı

Yarışmadan sonra Türkiye'yi terk eden ve sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Cansel Çördük, yine gündemde. Estetik operasyonları, ince fiziği ve dikkat çeken pozlarıyla ilgi odağı olan Cansel, son paylaşımında bir partiye katıldı.

Partiye katılan Cansel, bu kez kuyruk aksesuarıyla poz vererek dikkat çekti. Sosyal medyada yayınladığı bu kare, takipçileri tarafından büyük beğeni topladı.

Eleştirilere cevap verdi

Daha önce kendisine yönelik yapılan eleştirilere yanıt veren Çördük, şu sözleriyle dikkat çekmişti:

“Vücudum kum saati gibi, çok seviyorum. Kadın olarak vücudumu beğeniyorum. Herkese saygılı şekilde yorum yapmaya açığım.”

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri