Elif Karaarslan kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Hakemliğe ne zaman başladı?

24 yaşında olan Hakem Elif Karaarslan, futbola olan tutkusuyla dikkat çekiyor. Sakatlık sonrası hakemliğe yönelen Karaarslan, güzelliği ve sosyal medyadaki popülerliği ile de öne çıkıyor. Elif Karaarslan kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir?

Elif Karaarslan, 9 Temmuz 2000 tarihinde İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. 24 yaşındaki genç hakem, Türk futbolunun alt liglerinde görev yapmaktadır. Futbol sahalarındaki performansının yanı sıra sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ile de dikkat çekmekte ve geniş bir takipçi kitlesine sahiptir.

Elif Karaarslan Futbol Oynadı mı?

Hakem olmadan önce futbolcu olarak sahalarda yer alan Elif Karaarslan, futbola Libade Spor Kulübü'nde başlamıştır. Burada lisanssız olarak forma giyen Karaarslan, daha sonra Bakırköy Gençlikspor ve Beşiktaş gibi önemli kulüplerde lisanslı futbolcu olarak oynamıştır. Futbola olan ilgisi, kariyerinin temel taşlarını oluşturmuştur.

Elif Karaarslan Hakemliğe Ne Zaman Başladı?

Futbol kariyeri sırasında Beşiktaş Kadın Futbol Takımı'nda forma giyen Karaarslan, 16 yaşında sakatlık yaşayarak ön çapraz bağlarını kopartmıştır. Bu sakatlık sonrasında futbolculuk kariyerine son vermek zorunda kalmış ancak futbola olan ilgisini sürdürmüştür.

Sosyal medyada gördüğü bir yabancı kadın hakemden ilham alarak hakem olmaya karar veren Karaarslan, hakemlik kariyerine 29 Şubat 2020 tarihinde 2. yardımcı hakem olarak ilk maçına çıkmıştır.

Elif Karaarslan Sosyal Medyada Ne Kadar Popüler?

Sosyal medyada iyi bir takipçi kitlesine ulaşan Elif Karaarslan, tribünlerden aldığı güzel tezahüratlarla da ismini duyurdu. An itibarıyla Karaarslan'ın Instagram'da 340 bin takipçisi bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri