Kısmetse Olur Aybüke Çangal kimdir? Evlilik teklifini an be an paylaştı

Yayınladığı döneme damga vuran Kısmetse Olur Aşkın Gücü programında yarışan TikTok fenomeni Aybüke Çangal'dan müjdeli haber geldi. Çangal, bir süredir birlikte olduğu sevgilisinden evlilik teklifi aldığını duyurdu.

TikTok fenomeni Aybüke Çangal, Kısmetse Olur programına katılmasıyla birlikte kısa sürede dikkatleri üzerine çekerek yarışmanın favorilerinden biri olmayı başardı.

Programda Tolga Kandemir ile yaşadığı ilişkiyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Çangal, yarışmanın sona ermesiyle bu ilişkisini noktaladı.

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sürekli ilgi odağı olan Çangal, takipçilerine sevindirici bir haber verdi.

Bir süredir yeni bir ilişki içerisinde olan Çangal, Instagram hesabından evlilik teklifi aldığını açıkladı. Evlilik teklifine "evet" yanıtını verdiği anlar kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, takipçilerinden “Çok güzelsiniz”, “Çok mutlu ol”, “Gülüşleriniz hiç eksik olmasın”, “Mutluluğu hak ediyorsun” gibi birçok tebrik mesajı yağdı.

Aybüke Çangal Kimdir?

Aybüke Çangal 2001 yılında dünyaya geldi. Lisan eğitimini Beden Eğitimi alanında yaptığını belirtti. Güzelliği ve fiziğiyle beğeni toplayan Aybüke, 1,73 cm boy ve 58 kilo ağırlığında ve Akrep burcu.

TikTok fenomeni olan ve bu platformda paylaştığı videolar milyonlarca kez izlenmektedir. Toplamda 1,2 milyon takipçisi olan ve 65.6 milyon beğeniye sahip olan Aybüke sosyal medya uygulamalarını aktif olarak kullanarak içerikler üretiyor.

Kısmetse Olur Aybüke Instagram’da @aybukeeyiim kullanıcı adıyla yer alıyor ve 204 bin takipçiye sahip.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri