Metin Yıldız’ın bebeğine ne oldu? Metin Yıldız’ın bebeği hasta mı? Yeni açıklama

Ünlü oyuncu Metin Yıldız'ın yeni doğan bebeği yoğu bakıma alınmıştı. Yıldız bebeği hakkında yeni gelişmeyi duyurdu.

Ünlü oyuncu Metin Yıldız ve eşi Ceylan Yılmaz, kısa süre önce dünyaya gelen bebekleriyle ilgili sevindirici bir haber paylaştı. Yoğun bakımda doğumdan sonraki 13 gün boyunca özenle tedavi gören bebeklerinin sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulunan Yıldız, "Evladımız çok sağlıklı bir şekilde bakıldı, emin ellerdeydi. Bu süreci yaşayanlara Allah sabır versin," diyerek duygularını ifade etti.

Ceylan Yılmaz, o günleri "Bizim için çok zor bir süreçti," diye anlatırken, yoğun bakım süresince bebeğine her gün süt götürdüğünü belirtti. Anne sütünün bebekleri için önemli bir destek olduğunu vurgulayan Yılmaz, "Bu dönemi hatırlamak bile istemiyoruz," dedi.

Yıldız ayrıca, ülkede artan şiddet olaylarıyla ilgili düşüncelerini de dile getirdi. Yenidoğanlara zarar veren kişilere duyduğu tepkiyi "Bu korkunç bir şey, dilim varmıyor, umarım böyle şeyler bir daha yaşanmaz" diyerek aktardı.

Son olarak çift, erkek bebeklerine mitolojide savaş tanrısı olarak bilinen “Aşil” ismini verdiklerini belirtti. Yıldız, "Dünyada bu kadar savaş varken adını savaş tanrısı koyduk ki, savaşları durduracak güç versin," ifadesiyle bebeklerinin adını duyurdu.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri