Oyuncu İlker Aksum baba oluyor! Çiften bebek müjdesi geldi

Başarılı oyuncu İlker Aksum ve eşi Dilay Ekmekçioğlu'ndan bebek müjdesi geldi.

Başarılı oyuncu İlker Aksum ve eşi Dilay Ekmekçioğlu, geçtiğimiz sene haziran ayında dünyaevine girmişti. Çiftin evliliğinden bebek müjdesi geldi. Dilay Ekmekçioğlu, 8 haftalık hamile. Bebeklerinin cinsiyeti henüz belli olmayan çift, anne ve baba olmanın heyecanını yaşıyor.

Çarli, Canım Ailem, Ramo ve Teşkilat gibi dizilerdeki başarılı performansıyla tanınan İlker Aksum, evliliğini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çiftler arasında. Henüz sosyal medya üzerinden bir paylaşım yapmayan Aksum ve Ekmekçioğlu çifti, bu mutlu haberi yakın çevreleriyle paylaştı.

İlker Aksum'un Yeni Projesi

Başarılı oyuncu İlker Aksum, bebek heyecanının yanı sıra yeni sezonda Show TV'de yayınlanacak olan Siyah Kalp dizisinde rol alacak. Çekimleri Kapadokya'da yapılacak Tims&B imzalı dizide, Aksum Tahsin karakterini canlandıracak. İlker Aksum’un yeni dizisi, hayranları tarafından merakla bekleniyor.

Çiftin bebek müjdesi, sevenleri tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Anne ve baba adayına tebrik mesajları gelmeye devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri