Zerrin Özer hasta mı? Zerrin Özer’in hastalığı ne? Gözyaşları içinde açıkladı!

Türk müziğinin güçlü yorumcularından Zerrin Özer’den sağlık durumuyla ilgili üzücü bir haber geldi. Beyin damarlarından ikisinde ciddi daralmalar olduğunu açıklayan Özer, bir süredir yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündemdeydi.

Geçtiğimiz aylarda omurilik ameliyatı geçiren ve artan kaygı bozukluğu nedeniyle de tedavi gören sanatçı, yaşadığı nörolojik sorunlarla ilgili de esprili bir dille açıklama yaparak "İyiyim ve daha da iyi olacağım" dedi.

Katıldığı magazinci.com ödül töreninde "Yılın Şarkısı" ödülünü alan Özer, sağlık durumuna dair şunları paylaştı: "Beyin damarlarımdan ikisinde önemli ölçüde daralma var.

Bu yüzden dengemi kaybedip sendeleyerek yürüyorum. Ancak ödülümü almak için burada, ayakta durmak istedim." ifadelerini kullandı.

Özer ayrıca, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) tesislerine yapılan terör saldırısında şehit olanlara rahmet dileyerek başsağlığı mesajını iletti.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri