Başarılı gazeteciler yarışması

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nin Geleneksel Yılın Başarılı Gazetecileri Yarışması'na meslektaşlarımız, 1 Ocak–31 Aralık 2009'da medya organlarında yayınlanan eserleriyle katılabilecekler.  Yarışma jürisi Hikmet AKSOY, Ergun ATA (Jüri Başkanı),Turgay BEŞYI

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nin Geleneksel Yılın Başarılı Gazetecileri Yarışması'na meslektaşlarımız, 1 Ocak–31 Aralık 2009'da medya organlarında yayınlanan eserleriyle katılabilecekler.

 

Yarışma jürisi Hikmet AKSOY, Ergun ATA (Jüri Başkanı),Turgay BEŞYILDIZ,  Osman KURT, Turgay MURTEZAOĞLU, Kenan Nadi ÖZBAY, Turgut ÖZDEMİR, Murat TAŞKIN'dan oluşuyor.

 

 

Yarışma ile ilgili yönetmelik:

 

* Ziyad Nemli Büyük Ödülü, Yönetim Kurulu'nun önereceği adaylar içinden Jüri tarafından belirlenecektir.

 

* Basın Hizmet Ödülü: Basın sektörüne hizmet etmiş olanlara, Yönetim Kurulu'nun önereceği adaylar arasından Jüri, tarafından.

 

* Yarışma dalları:          

  1- Haber, 2- Spor Haberi, 3- Araştırma – İnceleme – Röportaj

    (Gazete, Televizyon, Radyo, İnternet)

  4- Güncel Yazı(Fıkra-makale), 5- Spor Yazısı

    (Gazete, İnternet)

  6- Fotoğraf

  7- Spor Fotoğrafı

  8- Mizampaj

  9- Karikatür

10- Radyo – Tv Haber Programı

11- Haber Görüntü

 

Gazeteciler yarışmaya en çok iki dalda ancak birer eserleriyle başvurabilecekler. Her bir eserden en az 3 örnek göndereceklerdir. Fotoğraf dallarında katılacaklar, ayrıca fotoğrafın bir adet 18X24 baskısını da ekleyecektir.

 

* Başvuru tarihleri: 1 Ocak – 15 Ocak 2010'dur.

 

* Yarışmanın sonuçları en geç 15 Şubat 2010' da açıklanacak, ödül töreni tarihi daha sonra bildirilecektir.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri