Her gazeteciye bir ağaç!

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü ile Çevre ve Orman Bakanlığı Ağaçlandırma ve Erozyon Kontrolü Genel Müdürlüğü’nden anlamlı proje… Düzenlenen “Basın Yayın ve Gazeteciler Hatıra Ağaçlandırması” projesi kapsamında her basın kartı sahib

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü ile Çevre ve Orman Bakanlığı Ağaçlandırma ve Erozyon Kontrolü Genel Müdürlüğü’nden anlamlı proje…

 

Düzenlenen “Basın Yayın ve Gazeteciler Hatıra Ağaçlandırması” projesi kapsamında her basın kartı sahibi gazetecilerin dikili bir ağacı olacak.

 

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü Trabzon İl Müdürü Özer Çağlayan projeye destek verilmesini rica etti. Çağlayan, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü ile Çevre ve Orman Bakanlığı Ağaçlandırma ve Erozyon Kontrolü Genel Müdürlüğünün birlikte gerçekleştirdiği “Basın Yayın ve Gazeteciler Hatıra Ağaçlandırması” projesine her basın kartı sahibinin, gazetecilerin, gazeteciler cemiyeti başkanlarının, Gazeteciler Sendikasının, basın kuruluşlarının, radyoların, televizyonların, ulusal ve yerel gazete sahiplerinin, meslek kuruluşlarının desteği beklenmektedir. “Basın Yayın ve Gazeteciler Hatıra Ağaçlandırması” projesi kapsamında gönüllülük esasına dayalı olarak her basın kartı mensubunun dikili bir ağacı olacak kampanyasına katılmak istemeniz halinde,ağaç dikim bedelini aşağıda belirtilen Ankara İl Çevre ve Orman Müdürlüğünün hesabına yatırabilirsiniz. 1 Ağaç bedeli 10.00 TL’dir.

 

HESAP NUMARASI: Ankara İl Çevre ve Orman Müdürlüğü hesabı T.C. Ziraat Bankası Beşevler Şubesi AOÇ Bürosu

TR 45000 100 146 006 289 893 5001 no’lu hesabı

 

NOT: Lütfen dekont açıklamasına “Basın Yayın ve Gazeteciler Hatıra Ağaçlandırması” yazdırınız.

 

Bağışta bulunan kişi ve kuruluşların isimleri Genel Müdürlüğümüzün web sayfasında ilan edilecektir”

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri