Trabzon İMECE 5.oldu

TRT1 'de Cumartesi akşamları yayınlanan Altın Adamlar Folklor yarışmasında haftanın birincisi Giresun Üniversitesi GİVSAV ekibi oldu.Trabzon'u temsil eden Trabzon İmece folklor merkezi Gençlik Derneği, haftayı 5. olarak tamamlarken, Ankara Folklor ekibi b

TRT1 'de Cumartesi akşamları yayınlanan Altın Adamlar Folklor yarışmasında haftanın birincisi Giresun Üniversitesi GİVSAV ekibi oldu.

Trabzon'u temsil eden Trabzon İmece folklor merkezi Gençlik Derneği, haftayı 5. olarak tamamlarken, Ankara Folklor ekibi bu haftanın elenen ekibi oldu.

Bilindiği üzere Altın Adamlar Folklor yarışması her hafta Trt1 de yayınlanıyor ve saat 20:00 da başlıyor.

Yarışmada 4.hafta tamamlanırken Trabzon ekibi ilk iki haftada 1. olmuş geçen hafta yayınlanan 3.haftada 11.olarak elenmekten son anda kurtulmuştu.

Trabzonu temsil eden Trabzon İMECE folklor merkezi Gençlik Kulübü Derneğinin bu haftaki gösterisi Sifke idi.Gösterisini tamamlayarak Jüri'den pekte yüksek olmayan 335 oy aldı.

Yarışmasının birincisinin belirlenmesinde en önemli faktör olan SMS oylarıyla İMECE grubuna destek vermek için şimdi hemen 112 yazıp 3717 ye gönderme vakti.

Bu hafta 4. yapılan yarışmanın ilk iki haftasında 1. olan Trabzon ekibi geçen hafta 11. olmuş ve yarışmadan elenmekten son anda kurtulmuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri