Rüyada Alabalık Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada alabalık (tatlı su balığı) görmek, iyi bir haber alacağınıza işaretle de yorumlanır. Bütün dilek ve muradının gerçekleşeceği şeklinde yorumlayanlar da vardır. Rüyada görülen alabalık, zenginlik ve mutluluğa işârettir.

Rüyada alabalık görmek genellikle iyiye yorulur. Şöyle ki: Rüyasında alabalık avladığını görmek, rüyayı görenin be­kar ise, sarışın biriyle evlenip yuva kuracağına işaret eder.

Rüyasında alabalık yediğini görmek, çok kısmet ve kazanç­lı bir işe girileceğine işaret olarak yorumlanır. Rüyada alabalık (tatlı su balığı) görmek, iyi bir haber alaca­ğınıza işaretle de yorumlanır. Bütün dilek ve muradının gerçekleşeceği şeklinde yorumlayanlar da vardır.

Rüyada görülen alabalık, zenginlik ve mut­luluğa işârettir. Rüyada alabalık avlamak, bir kimse ile ev­lenmeye işâret eder. Rüyada alabalık yemek ise, çok kazançlı bir işe atılmaya yorumlanır.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Rüya Tabirleri Haberleri