Cumur: İşsizlik En Büyük Sorun

AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Vakfıkebir Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti'ni (BGC) ziyaret ederek Başkan Hikmet Aksoy ve yörede görev yapan basın mensuplarıyla sohbet etti. Ziyarette konuşan Cumur, yöredeki en büyük sorunun işsizlik olduğunu

AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Vakfıkebir Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti'ni (BGC) ziyaret ederek Başkan Hikmet Aksoy ve yörede görev yapan basın mensuplarıyla sohbet etti. Ziyarette konuşan Cumur, yöredeki en büyük sorunun işsizlik olduğunu ifade etti.

Kabulde konuşan BGC Başkanı Hikmet Aksoy, Milletvekili Cumur'u ağırlamaktan duyduğu memnuyetini dile getirerek, yörenin öne çıkan sorunlarını aktardı. Başkan Aksoy, Tonya için yüksekokulun çok önemli olduğunu, Vakfıkebir'de ise lisede yaşanan sorunların aşılabilmesi için yeni bir okul yapılması gerektiğini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri