Erdoğan: AKP diyenler edepsiz

AK Parti'nin belde belediye başkanlarıyla Ankara'daki Altınpark - ANFA Salonu'nda bir araya gelen partinin Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Bizim partimizin kısaltılmış adı AK Parti'dir, AKP değil. AKP diyenler, ne yazık ki demokratik nokt

AK Parti'nin belde belediye başkanlarıyla Ankara'daki Altınpark - ANFA Salonu'nda bir araya gelen partinin Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Bizim partimizin kısaltılmış adı AK Parti'dir, AKP değil. AKP diyenler, ne yazık ki demokratik noktadaki etik kurallara uymadan, siyasi etiği hiçe sayarak, bunu edep dışı söylemektedirler, bu kadar açık ve ağır söylüyorum,” diye konuştu.


Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Çirkin iftiralarla üzerimize gelmeye başladılar. Bir siyasetçinin, bir liderin ağzına yakışmayacak ifade kullanıyor. Neymiş peşkeş çekiliyormuş topraklarımız. İki Kıbrıs büyüklüğünde tarım arazisi yabancıların oluyormuş. Buradaki maden yataklarının elden gittiğini, vatana ihanet edildiğini iddia edecek kadar pervasızlaştılar. Bu arazilerde petrol arama işlemleri bizden önce başlamıştır. Burada sadece Türk şirketleri yok. Yabancı şirketler de arama çalışmalarını yapıyorlar, yapmışlardır. Sadece iftira ediyorlar.

Ben buradan halkıma sesleniyorum. Biz asla bilerek, hiçbir zaman bugüne kadar sizin bir kuruşunuzu ziyan etmedik, etmeyeceğiz bunu böyle bilin. AK Parti iktidarı budur. Yaptıklarımız ortadadır. Eğitimde sağlıkta, adalette, emniyette, yol yapımında, tarımda gördünüz. Tüm bunlar AK Parti iktidarının halkıyla bütünleşmesinin en güzel örneğidir.

Enflasyon yüzde 30'ken yüzde 6'ya düştü. Siyaset, ülkemizde bu kadar ucuzlatılmamış Türkiye'de siyasetin seviyesi hiç bu kadar aşağılara çekilmemişti. TBMM kürsüsünün işgal edildiği bir ortam olmamıştı.

Düşüncelerinin yetmediği yerde Meclis'in kürsüsünü işgal edecek kadar bunlar kavgacı ruha, işgalci ruha sahip. Yapacağınız birşey varsa sadece muhalefet yapıyorsunuz. Biz bunları yaşamak istemiyoruz. Bunların zihinleri mayınlı. Mesele burada. Dikkat edin çözüme yönelik bir tek cümleleri yok. Paranoyalarını dile getiriyorlar. Türkiye'yi kendi dönemlerindeki gibi zayıf zannediyorlar.

Yüzde 7000'lere varan faiz ödettiler. Bu mayından daha mı beterdi? Ekonomik mayınlama bu. Böyle mayınladınız bu ülkenin evlatlarını. Biz şimdi sizin borçlarınızı ödüyoruz. Borçlanmadaki geldiğimiz nokta ortadaydı. 350 bine varan konut üretiyoruz. Bunların dünyasınfa böyle birşey olmuş muydu? TOKİ'ye yönelik eleştiriler üretiyorlar. Şimdi 45-50 metrekare civarında geliri olmayan vatandaşlarımıza konut yapıyoruz. Adım atıyoruz.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri