First Lady İlk Kez Protokolde

Cumhurbaşkanı Talat'ın davetiyle bugün KKTC'ye gidecek olan Cumhurbaşkanı Gül'ü bir süredir geri planda duran eşi Hayrünnisa Gül yalnız bırakmayacak.CUMHURBAŞKANI Abdullah Gül'ün Köşk'e çıktığı 28 Ağustos'tan bu yana geri planda durmayı tercih eden ve eşi

Cumhurbaşkanı Talat'ın davetiyle bugün KKTC'ye gidecek olan Cumhurbaşkanı Gül'ü bir süredir geri planda duran eşi Hayrünnisa Gül yalnız bırakmayacak.

CUMHURBAŞKANI Abdullah Gül'ün Köşk'e çıktığı 28 Ağustos'tan bu yana geri planda durmayı tercih eden ve eşinin Köşk'te düzenlediği resepsiyonlara katılmayan Hayrünnisa Gül ilk kez protokole giriyor. Gül'ün Cumhurbaşkanı olmasıyla birlikte türbanı tartışmalara konu olan Hayrünnisa Gül, eşini ilk yurtdışı gezisinde yalnız bırakmayacak.

Cumhurbaşkanı Gül ile eşi Hayrünnisa Gül, KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat'ın davetlisi olarak bugün KKTC'ye gidecek. Gül'ün iki gün sürecek resmi ziyaretinde Hayrünnisa Gül'e KKTC Cumhurbaşkanı Talat'ın eşi Oya Talat refakat edecek.

'ZAMANI GELECEK' DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Gül, seçildiği günün akşamı kutlamaları kabulünün dışında Çankaya Köşkü'nde iki resepsiyon vermiş, ancak iki resepsiyon da "eşsiz" düzenlenmişti.

Cumhurbaşkanı Gül, medyanın da yer aldığı ikinci resepsiyonda, "Hayrünnisa Hanım neden yok" sorusuna "Merak etmeyin. Hayrünnisa Hanım gölgede kalacak kadın değil. Kendisi katılmak istemiyor, onun da olacağı zaman gelecek" karşılığını vermişti.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri