Özak: Balyoz Planı için ne dedi?

Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, ''Balyoz Planı'' iddiaları soruşturması kapsamındaki gözaltılarla ilgili, ''Yargıya saygı duyacak ve sonucu bekleyeceğiz''dedi. Özak, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından organize edilen ''Mersin Tanıtım Günleri

Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, ''Balyoz Planı'' iddiaları soruşturması kapsamındaki gözaltılarla ilgili, ''Yargıya saygı duyacak ve sonucu bekleyeceğiz''dedi.

Özak, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından organize edilen ''Mersin Tanıtım Günleri''ne katılmak üzere geldiği Suriye'nin başkenti Şam'da, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bakan Özak, ''Balyoz Planı'' iddiaları soruşturması kapsamında gerçekleştirilen gözaltılara ilişkin bir soru üzerine, ''Şu anda bir şey söylemek durumunda değiliz. Konuya yeni vakıf olduk. Yorum yapmaya gerek yok. Yargıya saygı duyacağız ve sonucu bekleyeceğiz'' diye konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a İspanya'nın Sevilla kentinde ''ayakkabı fırlatılması'' olayının hatırlatılması üzerine Özak, ''saçma sapan'' nitelemesinde bulunarak, ''Her kime ayakkabı fırlatılırsa fırlatılsın bu doğru bir şey değil'' dedi.

Faruk Nafiz Özak ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kürşad Tüzmen, ''Mersin Tanıtım Günü'' etkinliklerinin bugün gerçekleştirilecek toplantılarına katılacak.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri