Trabzon'un gözü Başbakan'da

Ak Parti Trabzon İl başkanı Ahmet Metin Genç'in görevden alınması sonrasında Genel merkezden 2 milletvekili geçen hafta içinde Trabzon'da temayül yoklaması yaptı. Temayül yoklaması sonunda Ankara'ya 7 isim çağırıldı.ANKARA'YA 5 KİŞİ GİTTİ.Mustafa Yanmış,

Ak Parti Trabzon İl başkanı Ahmet Metin Genç'in görevden alınması sonrasında Genel merkezden 2 milletvekili geçen hafta içinde Trabzon'da temayül yoklaması yaptı. Temayül yoklaması sonunda Ankara'ya 7 isim çağırıldı.

ANKARA'YA 5 KİŞİ GİTTİ.

Mustafa Yanmış, Osman Kaya, Adnan Günnar, Mehmet Çelik, Ayşe Sula Köseoğlu görüşme için Ankara'ya giderken, Hanifi Mahitapoğlu ve Edip Sevinç, işlerinin yoğunluğunu gerekçe göstererek Ankara'ya gitmemiştiler.

Ak Parti millettekileri Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem, Recep Yıldırım, Murat Göksu adaylar ile teker teker bir görüşme yaptı, en son ise Adnan Günnar ile bir görüşme yapıldı.

BAŞBAKAN'A 3 İSİM VERİLDİ

Başbakan Tayyip Erdoğan'a 3 isim verildi, Mustafa Yanmış, Mehmet Çelik, Adnan Günnar, başbakan Erdoğan bu 3 isim arasında bir kişiyi Trabzon İl başkanı olarak atayacak.

SON SÖZÜ BAŞBAKAN SÖYLEYECEK

Mustafa Yanmış Başbakan Erdoğan ile 2. Kez görüşecek, Yanmış Muhammet Balta'nın il başkanı olarak atandığı dönemde Ankara'ya çağrılmıştı. Başbakan Yanmış'a “sen biraz bekle” diyerek Muhammet Balta'yı il başkanı atamıştı.


Başbakan Erdoğan'ın yarın bu konuda bir açıklama yaparak, Ak Parti Trabzon İl Başkanını açıklaması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri