1461 Trabzon'a Süper Lig'den takviye! 3 yıllık imza attı

1461 Trabzon, Başakşehir forması giyen Enes Karakuş'u kadrosuna kattı.

1461 Trabzon, Başakşehir Kulübü’nden, bir dönem kiralık olarak da forma giyen Enes Karakuş’u bonservisi ile birlikte kadrosuna kattı.

Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Haldızoğlu’nun katılımı ile Akçaabat Ortamahalle’de yapılan törenle başarılı futbolcu Enes Karakuş, kendisini 3 yıllığına 1461 Trabzon'a bağlayan sözleşmeye imza attı.

Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Haldızoğlu, Enes’in genç ve kaliteli bir isim olduğunu ifade ederek, “Daha önce de bizimleydi. Fakat sonrasında bir sakatlık yaşadı. Şimdi ise yeniden takımımıza kazandırdık. Forvet bölgemiz de eksiğimiz vardı. Bu bölgeye de Enes’i transfer ettik. Enes’ten bu sezon güzel katkılar bekliyoruz. Yeteneğine ve kalitesine inanıyoruz” dedi.

Yeniden 1461 Trabzon FK forması giyeceği için çok mutlu olduğunu belirten Enes Karakuş ise, “Benim için iyi bir tercih oldu. Burada daha önce de oynadım. Güzel günlerim oldu. Yeniden 1461 Trabzon FK’ya gelmeyi çok istedim ve oldu. İnşallah bu sezon hem takımım hem de ben çok başarılı bir sezon geçiririz” ifadelerini kullandı.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri