1461 Trabzon'dan anlamlı giriş! Unutmadılar...

Maç öncesinde düzenlenen seremonide 1461 Trabzon oyuncuları, sembolik (hayali) olarak Filistinli çocukların ellerinden tutarak sahaya çıktı.

1461 Trabzon, 2. Lig'de oynanan play-off finalinde Iğdır FK ile karşılaşıyor.

Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynan mücadeleyi kazanan takım 1. Lig'e yükselme hakkı kazanacak.

Maç öncesinde düzenlenen seremonide 1461 Trabzon oyuncuları, sembolik (hayali) olarak Filistinli çocukların ellerinden tutarak sahaya çıktılar. Bu anlamlı hareket, futbolseverler ve izleyiciler tarafından büyük alkış aldı.

1461 Trabzon ve Iğdır FK arasındaki bu önemli karşılaşma, iki takımın da 1. Lig'e yükselme umutlarını gerçeğe dönüştürme mücadelesi olacak. Maçın galibi, gelecek sezon 1. Lig'de mücadele etme hakkını elde edecek.

DAHA ÖNCE ŞİLİ'DE YAPILMIŞTI

Şili takımı Deportivo Palestino'nun oyuncuları, İsrail soykırımını protesto etmek için, yanlarında Filistinli çocuklar varmış gibi sahaya çıkmıştı.

1920 yılında Şili'ye göç eden Filistinlilerden oluşan kulübün futbolcuları, Union Espanol maçı öncesi sahaya yanlarında Filistinli çocuklar varmış gibi çıkmıştı.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri