3. Lig play-off finali ne zaman, nerede ve hangi stadyumda oynanacak?

3. Lig'de play-off final eşleşmeleri belli olurken, sporseverler final maçlarının nerede oynanacağını araştırıyor. Detaylar haberimizde.

TFF 3. Lig'de play-off final eşleşmeleri belli oldu. Buna göre Erbaaspor ile Muş 1984 Muşspor ve 52 Orduspor ile Elazığspor finalde karşı karşıya gelecek.

TFF 3. Lig'de play-off final maçları tek maç eleme usulüne göre oynanacak. Tarafsız sahada oynanacak olan müsabakaların hangi şehir ve stadyumda oynanacağı araştırılıyor.

Futbolseverler "Erbaaspor - Muş 1984 Muşspor maçı hangi stadyumda, 52 Orduspor - Elazığspor maçı hangi stadyumda" şeklinde aramalarda bulunuyor.

TFF 3. Lig 1. - 2. Grup Play-Off Finali 52 Orduspor FK ile Çimentaş Elazığspor takımları arasında 25 Mayıs 2024 Cumartesi günü saat 19.00'da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park'ta, TFF 3. Lig 3. - 4. Grup Play-Off Finali ise Merkür Jet Erbaaspor ile Muş 1984 Muşspor takımları arasında 26 Mayıs 2024 Pazar günü saat 16.00'da Eskişehir Yeni Stadyum'da oynanacak.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

52 Orduspor - Elazığspor maçı ne zaman, hangi kanalda? Nerede oynanacak?
Erbaaspor - Muş 1984 Muşspor maçı ne zaman, hangi kanalda? Play-off finali nerede oynanacak?

Spor Haberleri