A Milli Futbol Takımı EURO 2024'e çeyrek finalde veda etti!

A Milli Takımımız Hollanda ile EURO 2024 çeyrek final mücadelesinde karşı karşıya geldi.

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen EURO 2024 şampiyonasında çeyrek final mücadelesinde A Milli Futbol Takımımı Hollanda ile karşı karşıya geldi.

Turnuvada son sekiz takım arasına kalarak büyük bir başarı elde eden A Milli Takımımız, Hollanda ile oynadığı mücadeleyi 2-1 kaybetti.

Berlin Olimpiyat Stadı'nda oynana mücadeleyi Fransız hakem Clement Turpin yönetti. Turpin'in yardımcılıklarını Fransız hakemler Nicolas Danos ve Benjamin Pages yaptı.

Mücadelenin ilk yarısında A Milli Futbol Takımımız, 35. dakikada Samet Akaydın'ın attığı gol ile 1-0 öne geçti. Milli Takımımız ilk yarıda skoru korudu ve önde kapattı.

İkinci yarıda 70. dakikada Depay'ın attığı gol ile Hollanda beraberliği yakaladı. 76. dakikada Gakpo'nın attığı gol ile skoru 2-1'e taşıyan Hollanda mücadeleyi kazandı ve yarı finale yükseldi.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (13)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri