A Milli Takım Dortmund'da mağlup! Türkiye 0 -3 Portekiz

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 F Grubu'nun 2'nci haftasında Portekiz ile karşı karşıya geldi.

EURO 2024 F Grubu'nun 2'nci haftasında A Milli Futbol Takımı, Portekiz ile karşı karşıya geldi.

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen turnuvada iki takım Dortmund kentinde Signal Iduna Park stadyumunda kozlarını paylaştı. Maçın hakemliğini Felix Zwayer yaptı.

Mücadelenin ilk yarısında, Portekiz, Bernardo Silva'nın 22.dakikada attığı gol ile 1-0 öne geçti. Ardından 28. dakikada Samet ile Altay Bayındır'ın anlaşamadığı pozisyonda Altay Bayındır'ın yanlış pozisyon alması ve Samet'in attığı ters topun ağlara gitmesiyle Portekiz skoru 2-0'a taşıdı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Portekiz 55. dakikada Bruno Fernandes'in golü ile skoru 3-0'a taşıdı. Mücadelenin devamında gol sesi çıkmadı.

MONTELLA'NIN TERCİHLERİ TEPKİ TOPLADI

A Milli Futbol Takımı Montella'nın ilk 11'i sosyal medya üzerinden tepki topladı. Kalede tüm sezon boyunca kalesini koruyan Uğurcan Çakır yerine bu sezon sadece Manchester United, formasıyla 1 kupa maçına çıkan ve 2 gol gören Altay Bayındır ile başlaması. Formda olan Arda Güler ve Kenan Yıldız'ın ilk 11'de olmaması sosyal medya üzerinden büyük tepki aldı.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (7)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri