A Milli Takım İzmir'de galibiyeti aldı! Türkiye 3 - 1 İzlanda

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ikinci maçında Türkiye A Milli Futbol Takımı, İzlanda'yı mağlup etti.

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ikinci maçında Türkiye A Milli Futbol Takımı, İzlanda ile karşı karşıya geldi.

İzmir'de Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynan mücadelede Türkiye A Milli Futbol Takımı, İzlanda'yı 3-1 mağlup etti.

Mücadelenin ilk yarısında 2. dakikada gelişen Türkiye atağında Umut Nayır'in pasında ceza sahası içerisinde topla buluşan Kerem Aktürkoğlu'nun vuruşunda top ağlarla buluştu ve Türkiye, 1-0 öne geçti. Fakat 36. dakikada İzlanda'nın sağ kanattan kullandığı kornerde Gudmunsson'un ortasında kale sahası ön çizgisi üzerinde Palsson'un kafa vuruşunda top ağlarla buluştu ve İzlanda skoru 1-1'e taşıdı. Mücadelenin ilk yarısı beraberlik ile sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında 52. dakikada Eren Elmalı'nın sol kanatta attığı pas ile Kerem Aktürkoğlu topla buluşarak muhteşem bir şut ile gol kaydetti ve Türkiye skoru 2-1'e taşıyarak tekrardan öne geçti. 87. dakikada Arda Güler'in attığı ara pası ile buluşan Kerem Aktürkoğlu 3. golünü kaydederek hattrick yaptı ve Türkiye skoru 3-1'e taşıdı.

Karşılaşmanın devamında gol sesi çıkmadı ve Türkiye bu skor ile beraber UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ikinci maçından galip ayrıldı.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri