A Milli Takım Samsun’da zirveyi korudu! Türkiye 1 - 0 Karadağ

UEFA Uluslar Ligi'nde A Milli Futbol Takımımız, Karadağ'ı mağlup etti.

UEFA Uluslar Ligi H Grubu 3. maçında A Milli Futbol Takımımız, Karadağ ile karşı karşıya geldi. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda oynanan mücadelede millilerimiz, rakibini 1-0'lık skorla mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı.

Karşılaşmaya Uğurcan Çakır, Merih Demiral, Orkun Kökçü, Kerem Aktürkoğlu, Arda Güler, Barış Alper Yılmaz, Hakan Çalhanoğlu, Abdülkerim Bardakcı, Mert Müldür, Ferdi Kadıoğlu ve Yunus Akgün'den oluşan ilk 11'le çıkan Türkiye, ilk yarıda rakip savunmayı aşmakta zorlandı. Millilerimiz gol pozisyonları yakalasa da ilk 45 dakika golsüz eşitlikle tamamlandı.

HAMLELER ZAFERİ GETİRDİ

Mücadelenin ikinci yarısında oyun temposu artarken, teknik direktör Vincenzo Montella'nın yaptığı hamleler etkili oldu. 69. dakikada oyuna giren Kenan Yıldız'ın şutunun direkten dönmesi sonrası pozisyonu takip eden İrfan Can Kahveci, topu ağlarla buluşturarak A Milli Takımımıza galibiyeti getiren golü kaydetti. Bu golle Türkiye, sahadan 1-0 galip ayrıldı.

A MİLLİ TAKIM ZİRVEYİ KORUDU

Türkiye, gruptaki ilk iki maçında 4 puan toplayan Milliler, Karadağ'ı 1-0 yenerek grupta avantaj elde etti ve puanını 7'ye çıkardı.

Aynı grupta yer alan ikinci sıradaki Galler ve üçüncü sıradaki İzlanda'nın karşı karşıya geldiği mücadele 2-2'lik eşitlik ile sona erdi.

Bu sonuçlar doğrultusunda Türkiye 7 puanla liderliği korurken, Galler, 5, İzlanda 4 puanla A Milli Takımımızı takip etti. Karadağ ise oynadığı 3 karşılaşmadan puan kazanamadı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri