Adana Demirspor - Samsunspor Maçı izle, Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Maç Kadrosu ve İlk 11'ler

Adana Demirspor - Samsunspor Maçı izle bilgileri ve Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda olduğu ile alakalı tüm detaylar haberimizde.

Trendyol Süper lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Adana Demirspor ile Samsunspor, ligin 8. hafta karşılaşmasında kozlarını paylaşacak. Spor severler, bu mücadeleye dair detayları araştırıyor. "Adana Demirspor - Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?" sorularına yanıt arıyorsanız, işte tüm bilgiler haberimizde...

Adana Demirspor - Samsunspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Adana Demirspor ile Samsunspor, 6 Ekim 2024 Pazar günü Yeni Adana Stadyumu Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Müsabaka saat 16:00’da başlayacak. Mücadelede her iki takım da sahadan puanla ayrılmak istiyor.

Adana Demirspor - Samsunspor Maçı Hangi Kanalda?

Bu önemli mücadele, beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Yayını takip edebilmek için beIN SPORTS 1 üyeliğine sahip olmanız gerekiyor.

Adana Demirspor - Samsunspor Maç Kadrosu ve İlk 11'ler

Maç öncesi her iki takımın da kadrosu merak ediliyor. Ancak Adana Demirspor - Samsunspor karşılaşmasının ilk 11'leri henüz açıklanmadı. Kadrolar açıklandığında güncel bilgilerle size sunacağız.

Adana Demirspor - Samsunspor Maçı Hakemi Kim?

Bu kritik karşılaşmayı hakem Alper Akarsu yönetecek. Yardımcıları ise Mehmet Kısal, Murat Altan olacak.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri