Al Nassr – Al Rayyan Maçı İzle: Hangi Kanalda? Saat Kaçta? İlk 11'ler

Al Nassr, Asya Şampiyonlar Ligi’nde kendi sahasında Al Rayyan’ı ağırlıyor. İşte tüm detaylar...

Al Nassr, Asya Şampiyonlar Ligi’nde kendi sahasında Al Rayyan’ı ağırlıyor. Ligde namağlup bir performans sergileyen Al Nassr, bu önemli karşılaşmada galibiyet hedefliyor. İşte, maç hakkında tüm detaylar.

Al Nassr, Asya Şampiyonlar Ligi sahnesinde bu akşam Katar temsilcisi Al Rayyan'ı ağırlıyor. Ligde namağlup yoluna devam eden ve 11 puanla 3. sırada yer alan Suudi Arabistan ekibi, güçlü rakibi karşısında galibiyet hedefliyor. Takımın en önemli yıldızı Cristiano Ronaldo ise sahaya ilk 11’de çıkacak. Portekizli yıldız, bu sezon gösterdiği etkileyici performansla 7 maçta 6 gol ve 2 asistlik katkı sağladı. Al Rayyan ise Katar Ligi'nde zor bir sezon geçiriyor, 6 maçta yalnızca 2 galibiyet elde eden ekip, güçlü rakibi karşısında sürpriz peşinde olacak.

Al Nassr – Al Rayyan Maçı Ne Zaman?

Al Nassr ve Al Rayyan arasındaki karşılaşma bu akşam, 21.00'da başlayacak. Maç, Al Awal Park at King Saud University Stadyumu’nda oynanacak.

Al Nassr – Al Rayyan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler için maç SPOR SMART kanalından naklen yayınlanacak.

Al Nassr İlk 11’de Kimler Var?

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, Al Nassr’ın sahadaki kozlarından biri olacak. Ronaldo, çıktığı 7 maçta 6 gol atıp 2 asist yaparak takımın en golcü ismi oldu.

Al Rayyan İlk 11’de Kimler Var?

Katar Ligi’nde zorlu bir performans sergileyen Al Rayyan, Al Nassr’a karşı en iyi kadrosuyla sahaya çıkacak. Al Rayyan, son 6 maçında 2 galibiyet alırken 4 kez mağlup oldu.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri