Al Shorta - Al Nassr İzle: Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Futbolseverler, bu maçın yayın bilgilerini ve muhtemel ilk 11'leri merak ediyor. İşte"Al Shorta - Al Nassr İzle: Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?" maçıyla ilgili tüm detaylar…

AFC Şampiyonlar Ligi heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Al Shorta ile Al Nassr bu önemli mücadelede karşı karşıya geliyor. Futbolseverler, bu maçın yayın bilgilerini ve muhtemel ilk 11'leri merak ediyor. İşte Al Shorta - Al Nassr maçıyla ilgili tüm detaylar…

Al Shorta - Al Nassr Maçı İzle: Hangi Kanalda?

Al Shorta ile Al Nassr arasındaki bu AFC Şampiyonlar Ligi mücadelesini canlı izlemek isteyen futbolseverler, maçı Spor Smart ve Smart Spor HD kanallarında takip edebilirler. Maç, belirli dijital platformlar üzerinden de canlı izlenebilecek.

Al Shorta - Al Nassr Maçı Ne Zaman?

AFC Şampiyonlar Ligi’nde 16 Eylül 2024 Pazartesi günü oynanacak Al Shorta - Al Nassr maçı, iki takım için de önemli bir mücadele olacak. Karşılaşma futbolseverler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.

Al Shorta - Al Nassr Maçı Saat Kaçta?

Bu kritik mücadele, 19:00’da başlayacak. Al Nassr, deplasmanda Al Shorta karşısında üç puan arayacak.

Al Shorta - Al Nassr Maçı İlk 11'ler

Karşılaşma öncesi iki takımın sahaya süreceği muhtemel ilk 11'ler futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. İşte tahmin edilen kadrolar:

Al Shorta Tahmini İlk 11:

  1. Jalal Hassan
  2. Mohammed Hadi
  3. Ahmed Basil
  4. Mustafa Nadhim
  5. Faisal Jassim
  6. Hussam Kadhim
  7. Ahmad Abdul-Ridha
  8. Walid Salim
  9. Amjad Attwan
  10. Mazin Fayyadh
  11. Aymen Hussein

Al Nassr Tahmini İlk 11:

  1. Nawaf Al-Aqidi
  2. Sultan Al-Ghanam
  3. Aymeric Laporte
  4. Ali Lajami
  5. Alex Telles
  6. Marcelo Brozović
  7. Otávio
  8. Abdulrahman Ghareeb
  9. Seko Fofana
  10. Cristiano Ronaldo
  11. Anderson Talisca

Al Shorta - Al Nassr Maçı Nerede Oynanacak?

Bu heyecan dolu karşılaşma, Al Shorta’nın ev sahipliğinde oynanacak. Al Nassr, zorlu deplasmanda galibiyet ararken Al Shorta ise güçlü rakibine karşı direnç gösterecek.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri