Alanyaspor - Kasımpaşa Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Futbolseverler, bu önemli maçı canlı izlemek için yayın saatini ve kanalları merak ediyor. Peki, Alanyaspor - Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte tüm detaylar...

Trendyol Süper Lig’de heyecan dolu bir karşılaşma Alanyaspor ile Kasımpaşa arasında oynanacak. Futbolseverler, bu önemli maçı canlı izlemek için yayın saatini ve kanalları merak ediyor. Peki, Alanyaspor - Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte tüm detaylar:

Alanyaspor - Kasımpaşa Maçı Ne Zaman?

Alanyaspor ile Kasımpaşa arasındaki mücadele, 20 Ekim 2024 Pazar günü oynanacak. İki takım da bu önemli karşılaşmadan galip ayrılmak için sahaya çıkacak.

Alanyaspor - Kasımpaşa Maçı Saat Kaçta?

Karşılaşma 19:00'da başlayacak. Maç heyecanı belirtilen saatte başlayacak ve futbolseverler bu keyifli mücadeleyi canlı olarak izleyebilecek.

Alanyaspor - Kasımpaşa Maçı Hangi Kanalda?

Alanyaspor - Kasımpaşa mücadelesi, Bein Sports 2 ve beIN Sports kanallarında canlı olarak yayınlanacak. Maçı belirtilen platformlardan takip edebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri