Albayrak: Trabzonspor iyi yolda

Trabzonspor eski başkanı Nuri Albayrak dün akşam Kuzey TV de Sadi Karakaş'ın hazırlayıp sunduğu ve eski yöneticilerden İbrahim Şahin ile teknik direktör Mustafa Akçay'ın yorumcu olarak bulunduğu spor programına telefonla bağlanarak önemli açıklamalar yapt

Trabzonspor eski başkanı Nuri Albayrak dün akşam Kuzey TV de Sadi Karakaş'ın hazırlayıp sunduğu ve eski yöneticilerden İbrahim Şahin ile teknik direktör Mustafa Akçay'ın yorumcu olarak bulunduğu spor programına telefonla bağlanarak önemli açıklamalar yaptı. 

 

Eski  Başkan Albayrak “Akyazı projesi konusunda yetirli desteği alabilseydim bugün o stadın dolgusu tamamlanmış temelleri atılmış olurdu” dedi.

 

KAPTAN HÜSEYİN'İ SATMALARI HATA

Trabzonspor kulübü eski başkanı Nuri Albayrak  dün gece Kuzey Tv de telefonla bağlandığı spor programında  birbirinden çarpıcı açıklamalar yaparken, Hüseyin'in satılmasından büyük üzüntü duyduğunu ifade etti.

 

Başkan Albayrak tüm kesimlerin yönetimlere destek vermesi gerektiğini ifade ederek” Eski kaptan Hüseyin'in satılmasından üzüntü duydum.Trabzonspor bu futbolcunun yerini dolduramaz. Bende kendisiyle çalıştım.O Trabzonspor aşığı, çok kişilikli ve iyi  bir futbolcu. Onun yerine alınan futbolcular o boşluğu dolduramaz. Dolduramadığı da apacık ortada. Yönetimin Hüseyin'i satması beni üzdü” dedi.

 

AKYAZI'YI YAPARDIM

Eski Başkan Nuri Albayrak  başkanlık döneminde planlı bir şekilde yıpratıldıklarını belirterek, “Akyazı Projesini  ortaya attığımda buna bazılarının hayali bile yetişemedi. Bazıları bu proje ile dalga geçti bazıları uçuk uçuk buldu. Önce insanları bu projenin yapılacağına inandırmak gerekti. O dönem yeterli desteği bulamadım. Ancak ben görevde olsaydım şimdi o projenin dolgusu yapılmış stadında temelleri atılmış olurdu. 1000 dönemlik alanın dolgusunu  yapamazsam bile, en azından stadın yapılacağı 300 dönemlik alının dolgusunu bitirirdim. O stad oraya yapılacak. Şimdi tüm uğraşlar bu yönde. Ama çok vakit kaybedildi. Önce stadı yapar sonra da tesisleri de oraya taşırdık. Yabancı firmalarla görüşmemiz vardı. Avni Aker'i verecek ardından, Fatih stadını da verip orayı yapacaktık. Akçaabat 'a da başka bir stad yapılacaktı”

 

TAKIM İYİ YOLDA

Eski Başkan Nuri Albayrak  Trabzonspor'un ligin ilk 6 haftalık bölümü içersinde performansının umut verici olduğunu ifade ederek” Trabzonspor şampiyonluk yolundaki rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe'den puan olarak geride. Ancak takımımız yenmesi gereken takımlara puan kaybetti.Bunlar futbolun doğasında olan şeyler.,Şimdi takımız düzeldi. Kısa süre içersinde rakiplerini yakalar. Trabzon nasıl gereksiz puanlar kaybettiyse rakipleri de kaybedecek. Trabzonspor'da kaliteli futbolcular var. Bu takıma tüm herkesin destek vermesi gerek. Trabzon'da sorun bu"

 

HİZMET İÇİN BAŞKANLIK ŞART DEĞİL

Eski başkan Nuri Albayrak, Trabzonspor'a hizmet için başkanlığın şart olmadığını ifade ederek” Albayrak ailesi olarak, biz her zaman Trabzonspor'un yanındayız. Ben tekrar başkan olur muyum bilmiyorum. Ancak Trabzonspor'a hizmet için de başkan olmaya gerek yok.Trabzonspor'a hizmet tüm Trabzonluların görevidir. Bunun için mevki makam gerekmez. Herkes desteklemeli.Özellikle yerel basın yönetimlere destek vermeli.

 

Bakın Trabzonspor sayesinde Trabzon'da 6 gazete 5 tv birkaç radyo ve haber siteleri var. Bunlar yönetimleri desteklemeli..Trabzonspor'un borcu var. Çünkü bütçesi her yıl 20 trilyon açık veriyor. Her yıl yönetimler ekstradan 20 trilyon bulmalı. Trabzon ticari mantıkla yönetilmeli. Bölgemizde bakın süper ligde takım kalmadı. Kim yönetime gelirse gelsin bütçe her yıl gelirlerin dışında 20 trilyon açık veriyor”

 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri