Algan'dan transfer tepkisi

Trabzonspor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Nizamettin Algan, futbolda moral ve motivasyonun büyük önem taşıdığını belirterek, gazetelerde çıkan transfer haberlerinin çoğu kez futbolcuların psikolojisini olumsuz etkilediğini söyledi. Trabzonspor Divan Kurulu

Trabzonspor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Nizamettin Algan, futbolda moral ve motivasyonun büyük önem taşıdığını belirterek, gazetelerde çıkan transfer haberlerinin çoğu kez futbolcuların psikolojisini olumsuz etkilediğini söyledi.
Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Nizamettin Algan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek, yeni seçilen yönetime görevlerinde başarılar diledi. Medyanın kamuoyunu bilgilendirme adına çok önemli bir işlevi olduğunu belirten Algan, gazete ve televizyonlarda yer alan haberlerin gerçeği yansıtmaması durumunda bir takım olumsuzlukların ortaya çıkacağını savundu.

Son zamanlarda spor medyasında yer alan transfer haberlerine değinen Algan, bu haberlerin önemli bir kısmının gerçeği yansıtmadığını ve sporcuların psikolojisini olumsuz etkilediğini kaydederek, şunları söyledi:
"Son zamanlarda transfer konusunda gazetelerde çeşitli haberler çıkıyor. Herkes biliyor ki haber, gazetelerin sermayesidir. Ama illa sermaye bulacağım diye transfer konusu değişik yönlere çekiliyor ve saptırılıyor. Bir bakıyorsunuz, bazı gazeteler 6-7 tane futbolcu transfer etmiş, diğeri mevcut kadrodan 8-10 futbolcuyu yollamış. Ama gerçeğe bakınca bunların gerçekle bağdaşmadığı görülüyor. Futbolda moral ve motivasyon büyük faktördür. Bu nedenle futbolcuyu olumsuz etkileyecek hareketlerden Trabzonlu ve
Trabzonsporlular olarak kaçınmamız gerekir. Bizim sadece bir tane Trabzonsporumuz var, başka Trabzonspor yok."

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri