Arabistan'da Süper Kupa Finalinde kriz devam ediyor! Takımlar otelden ayrılmıyor

Suudi Arabistan'da düzenlenecek olan Süper Kupa finali öncesinde krizler devam ediyor.

Suudi Arabistan'da düzenlenecek olan Süper Kupa finali öncesinde Fenerbahçe ve Galatasaray futbol takımları, Atatürk pankartları ve tişörtleri konusundaki izin eksikliği nedeniyle kamp yaptıkları otelden henüz çıkmadı. İki takım da Atatürk tişörtleriyle ısınmaya çıkmak istiyor ve eğer izin verilmezse maça çıkmama kararı aldı.

Maçın başlama saati 20.45 olarak planlanmıştı, ancak Atatürk pankart ve tişörtlerine izin verilmemesi sebebiyle bu karar alındı.

TOPLANTIDA REST ÇEKİLMİŞTİ

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Süper Kupa'nın oynanıp oynanmayacağına dair bir toplantı gerçekleştirdi. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi de toplantıda yer aldı.

Toplantının ardından stada gitmek üzere beklenirken, yeni bir kriz ortaya çıktı. Sarı-kırmızılı kulüp, maç öncesi ısınma esnasında Atatürk baskılı tişörtlerle sahaya çıkma kararı aldı, ancak Suudi yetkililerden bu konuda izin alamadı. Dursun Özbek, izin verilmediği takdirde maça çıkmayacaklarını açıkladı.

TAKIMLAR OTELE DÖNDÜ

Galatasaray ve Fenerbahçe kafileleri, başkanlarından gelecek olan son kararı beklemek üzere görüşmenin yapıldığı otelden ayrı otellerde bulunuyor. Henüz stada gitmek için yola çıkmadılar.

Bu gelişmelerin ardından Galatasaray, kamp yaptığı otele geri döndü. Sarı-kırmızılılar, Atatürk tişörtleriyle ısınmaya çıkmak istiyor ve bu talepleri kabul edilmezse maça çıkmama kararı almış durumda.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri