Araklıspor Çıkış Peşinde

TFF 2. Lig 4. Grup'ta, yarın sahasında Çankırı Belediyespor ile karşılaşacak Araklıspor'da, kulüp başkanı Doğan Şengün, rakiplerini yenerek tekrar çıkışa geçmeyi hedeflediklerini söyledi.Şengün, geçen hafta Yimpaş Yozgatspor karşısında çok şansız bir şeki


TFF 2. Lig 4. Grup'ta, yarın sahasında Çankırı Belediyespor ile karşılaşacak Araklıspor'da, kulüp başkanı Doğan Şengün, rakiplerini yenerek tekrar çıkışa geçmeyi hedeflediklerini söyledi.

Şengün, geçen hafta Yimpaş Yozgatspor karşısında çok şansız bir şekilde yenildiklerini belirterek, ''Bu maçı kazanmış olsaydık, gruptaki liderliği ele geçirecektik ama olmadı. Bu maç artık geride kaldı. Ekibime son derece güveniyorum'' dedi.

Taraftarının karşısında yarın çok önemli olan Çankırı Belediyespor maçına çıkacaklarını ifade eden Şengün, ''Bu maçı kazanarak ligde tekrar çıkışa geçmeyi hedefliyoruz. Taraftarımızın da desteğini arkamıza alarak bu maçtan mutlak 3 puan hedefliyoruz'' diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri