Arsin Kaçan Galibiyete Üzülüyor

TFF 2. Lig 4. Grup'ta, dün sahasında Pazarspor ile 1-1 berabere kalan Arsinspor'da, teknik direktör Mustafa Bankoğlu, taraftarlarına sahalarında galibiyet hediye edemedikleri için çok üzgün olduklarını söyledi.Bankoğlu, Pazarspor karşısına mutlak galibiye

TFF 2. Lig 4. Grup'ta, dün sahasında Pazarspor ile 1-1 berabere kalan Arsinspor'da, teknik direktör Mustafa Bankoğlu, taraftarlarına sahalarında galibiyet hediye edemedikleri için çok üzgün olduklarını söyledi.

Bankoğlu, Pazarspor karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıktıklarını belirterek, ''Çok zor şartlarda bir maç yaptık. Her iki takım da yağmurdan olumsuz etkilendi. Oyuncularımız ayakta durmakta zorlandı. Saha zemini ağırlaştığı için de istediğimiz futbolu sergileyemedik'' dedi.

Ligdeki ilk galibiyetlerini almak için futbolcularının Pazarspor karşısında ellerinden geleni yaptığını ifade eden Bankoğlu, ''İlk yarıda sahada üstün olan bizdik, öne geçmemize rağmen skoru koruyamadık. İkinci yarıda rakip takımın kalesinde gol aradık, pozisyonlar da bulduk ama sonuca gidemedik. Taraftarımıza sahamızda galibiyet hediye edemediğimiz için çok üzgünüz. Önümüzdeki maçlara bakmak zorundayız'' diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri