Arsin şansız yenilgi aldı

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda deplasmanda Çankırı Belediyespor'a 1-0 yenilen Arsinspor'da teknik direktör Turgut Kural, rakipleri karşısında beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.Kural, lider Çankırı Belediyespor'a karşı çok iyi bir futbol o

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda deplasmanda Çankırı Belediyespor'a 1-0 yenilen Arsinspor'da teknik direktör Turgut Kural, rakipleri karşısında beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

Kural, lider Çankırı Belediyespor'a karşı çok iyi bir futbol ortaya koyduklarını belirterek, “Deplasmanda ve lidere karşı oynamamıza rağmen daha çok pozisyon bulduk. 3 net gol pozisyonu yakaladık. Rakibe fazla pozisyon vermedik. Karşılaşmayı kazanacağımızı düşürken, maçın ikinci yarısında şansız bir penaltı ile 1-0 yenik duruma düştük. Geri düştükten sonra da maçı kurtaracak ataklar ve pozisyonlar bulduk ama gole çeviremedik. Beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık” dedi.

Oyun genelinde iyi futbol ortaya koyduklarını da kaydeden Kural, “Gol yollarında sıkıntı çekiyoruz. Takımın savunmasında bireysel sorunlar yaşamıyoruz, fakat hücum anlamında sıkıntı çekiyoruz. Bunu aştığımız anda daha da iyi olacağız. Bu maç bizim için geride kaldı. Önümüzde kendi sahamızda oynayacağımız Pazarspor ve Akçaabat Sebatspor maçları var. Bu müsabakaları kazanarak istediğimi yerde olmak istiyoruz” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri