A.Sebatta Erzincan Alarmı

TFF 2. Lig 4. Grup'ta, yarın sahasında Erzincanspor ile karşılaşacak Akçaabat Sebatspor'da, teknik direktör İsmail Batur, son haftalardaki morallerini sahaya yansıtabilmeleri durumunda karşılaşmadan galip ayrılacaklarına inandığını söyledi.Batur, alınan k

TFF 2. Lig 4. Grup'ta, yarın sahasında Erzincanspor ile karşılaşacak Akçaabat Sebatspor'da, teknik direktör İsmail Batur, son haftalardaki morallerini sahaya yansıtabilmeleri durumunda karşılaşmadan galip ayrılacaklarına inandığını söyledi.

Batur, alınan kötü sonuçlardan sonra kupa maçı ve ligde üst üste aldıkları iki galibiyetin takım üzerinde olumlu hava yarattığını belirterek, ''Bu moral ve motivasyon ile Erzincanspor karşılaşmasında mutlak galip gelen taraf olmak istiyoruz. İdmanlarda futbolcularım oldukça neşeli, moralleri yüksek. Eğer bu moralimizi sahaya yansıtabilirsek karşılaşmadan galip ayrılacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.

Erzincanspor karşılaşmasında taraftar desteğinin son derece önemli olduğunu ifade eden Batur, ''Erzurumspor maçında 20 kişi de olsa taraftarın takım üzerinde ne derece olumlu etkisi olduğunu gördük. Bu nedenle tüm Akçaabat Sebatspor taraftarlarının tribünlere gelerek takımlarına sahip çıkmalarını bekliyorum'' diye konuştu.

Akçaabat Sebatspor'da, Erzincanspor maçı öncesi sakat ve cezalı futbolcu bulunmadığı bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri