Aybaba'ya TS teklif yaptı mı?

Trabzonspor'da daha önce teknik direktörlük görevinde bulunan Samet Aybaba, haber61.net'e çarpıcı açıklamalarda bulundu. ŞUAN TRABZONSPOR'DAN TEKLİF GELMEDİ Aybaba, Trabzonspor'dan kendisine bir teklifin yapılmadığını belirterek, “Trabzonspor'dan bana şua

Trabzonspor'da daha önce teknik direktörlük görevinde bulunan Samet Aybaba, haber61.net'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

ŞUAN TRABZONSPOR'DAN TEKLİF GELMEDİ

 

Aybaba, Trabzonspor'dan kendisine bir teklifin yapılmadığını belirterek, “Trabzonspor'dan bana şuanda bir teklif yapılmadı. Böyle bir teklif gelirse oturup konuşuruz. Trabzonspor'da daha önce görev yaptım” dedi.

 

ANTRENÖRLÜK HAYATIMIN EN GÜZEL GÜNLERİ TRABZONSPOR'DA GEÇİRDİM

Trabzonspor'da görev yaparken hiç kimse ile sorun yaşamadığını da ifade eden Aybaba, “Samet Aybaba olarak antrenörlük hayatımın en güzel günleri Trabzonspor'da geçirdim. Ben kimse ile Trabzonspor'da problem yaşamadım, teknik direktörler ayrılırken hep şikâyetçi olurlar ama ben ayrıldıktan sonra şikayetçi olmadım. Ben sorun yaşayarak Trabzonspor'dan ayrılmadım” diye konuştu.

 

Selahattin Aydınlı / haber61.net

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri