Bayan boksörler rakip tanımıyor

Boks ve Karate de yapılan Türkiye şampiyonalarında 7 şampiyonluk elde ettiler. Boks da İzmir'de yapılan bayanlar Türkiye şampiyonasında Belediyespor'dan gençlerde Gülten Türker ile Yıldızlarda Serengül Bayrak rakiplerine üstünlük sağlayarak birinci oldula

Boks ve Karate de yapılan Türkiye şampiyonalarında 7 şampiyonluk elde ettiler.

Boks da İzmir'de yapılan bayanlar Türkiye şampiyonasında Belediyespor'dan gençlerde Gülten Türker ile Yıldızlarda Serengül Bayrak rakiplerine üstünlük sağlayarak birinci oldular. Yarışmaya Belediyespor'dan 8 bayan boksör katılmıştı. Şampiyonada Gamze Ergül de üçüncülük elde etti.

Karate de ise Giresun da yapılan büyüklere Türkiye şampiyonasında bayanlarda Sonnur Küçük, Vildan Küçük, Büşranur Kılıç ve Yağmur Durmuş ile erkeklerde Zeki İskender birinci olarak büyük bir başarıya imza attılar. Belediyespor'dan 11 sporcunun katıldığı şampiyonada Seyrani Bilgin, Hasan Dönmez ile Vildan Küçük(Kata dalında) de ikinci oldular. 3 sporcuda üçüncülük elde etti.

Belediyespor Başkanı Nihat Demir, elde edilen başarıdan gurur duyduklarını belirterek, “Amacımız Trabzon'da salon sporunu en üst seviyeye çıkarmaktır. Bu amaç doğrultusunda gençlerimizin eğitimine büyük önem veriyoruz. Boks da ve Karatede elde edilen başarı Trabzon'un başarısıdır. Sporcularımızdan daha büyük başarılar bekliyoruz. Başarılı sporcularımızı yetiştiren hocalarımıza da teşekkür ediyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri