Belediyespor aktif hale geliyor

Kulüp başkanı Demir, Cemal Kamacı Spor Tesisleri'nde, yönetim kurulu üyeleri ve branş antrenörlerinin katıldığı toplantıda 2010 yılında yapılacak çalışmaları değerlendirdiklerini belirtti.      Demir, Trabzon Belediyespor'u daha aktif bir hale getirmek iç

Kulüp başkanı Demir, Cemal Kamacı Spor Tesisleri'nde, yönetim kurulu üyeleri ve branş antrenörlerinin katıldığı toplantıda 2010 yılında yapılacak çalışmaları değerlendirdiklerini belirtti.
    

Demir, Trabzon Belediyespor'u daha aktif bir hale getirmek için yeni bir yapılanmaya gittiklerini belirterek, ''Kulüp olarak 9 ayrı branşta çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Trabzon'da yapılacak 2011 Avrupa Olimpik Gençlik Yaz Festivali'ne daha iyi hazırlanmak ve bu olimpiyatlara daha çok sporcu vermek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz'' dedi.
    

Bu anlamda kulüpte çalışan antrenörlerin görüş ve önerilerinin kendileri için önemli olduğunu ifade eden Demir, ''Antrenörlerimiz ile yaptığımız toplantı bu anlamda verimli olmuştur. Yeni bir anlayış ve yapılanma ile Trabzon sporuna en iyiyi vermek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu anlamda bizlere her zaman destek veren Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile başkan yardımcılarımıza teşekkür ediyorum'' diye konuştu.
    

Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı ve Trabzon Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Turan ise Trabzon'un bir spor kenti olduğunu belirterek, ''Belediye olarak gençlerimizin spor yapmaları yönünde önemli çalışmalar yapan Trabzon Belediyespor'a verdiğimiz desteği bundan sonra sürdüreceğiz. Bu anlamda Belediyespor kulübünü daha aktif bir hale getirmek için yönetim kurulu üyeleri ve branş antrenörlerimiz ile bir toplantı yapıp görüş alışverişinde bulunarak kendilerine her türlü desteği vereceğimizi bir kez daha ilettik'' ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri