Benfica - Santa Clara Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Benfica - Santa Clara Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda? İşte tüm detaylar...

Portekiz Ligi’nde 5. hafta heyecanı Benfica ile Santa Clara arasındaki mücadele ile devam ediyor. Son haftalarda puan kaybı yaşayan Benfica, Santa Clara karşısında galibiyet hedefliyor. Maçın yayın bilgileri ve muhtemel kadrolar futbolseverler tarafından merakla araştırılıyor. İşte Benfica - Santa Clara maçıyla ilgili tüm detaylar…

Benfica - Santa Clara Maçı İzle: Hangi Kanalda?

Benfica ile Santa Clara arasında oynanacak olan bu Portekiz Ligi karşılaşmasını canlı izlemek isteyen futbolseverler, maçı S Sport Plus kanalında takip edebilirler. Dijital platformlar üzerinden de mücadele canlı olarak izlenebilecek.

Benfica - Santa Clara Maçı Ne Zaman?

Portekiz Ligi’nin 5. haftasında oynanacak olan Benfica - Santa Clara karşılaşması, 14 Eylül 2024 Cumartesi günü futbolseverlerin karşısına çıkacak. Bu kritik mücadelede Benfica, ev sahibi olarak Santa Clara'yı ağırlayacak.

Benfica - Santa Clara Maçı Saat Kaçta?

Benfica - Santa Clara karşılaşması 22:30’da başlayacak. Bu önemli mücadele, Portekiz Ligi’nin öne çıkan maçlarından biri olacak.

Benfica - Santa Clara Maçı İlk 11'ler

Karşılaşma öncesi sahaya çıkması beklenen muhtemel ilk 11'ler futbolseverler tarafından merak ediliyor. İşte tahmin edilen kadrolar:

Benfica Tahmini İlk 11:

  1. Odisseas Vlachodimos
  2. Alexander Bah
  3. Nicolás Otamendi
  4. António Silva
  5. Alejandro Grimaldo
  6. Orkun Kökçü
  7. João Neves
  8. Rafa Silva
  9. Ángel Di María
  10. Kerem Aktürkoğlu
  11. Gonçalo Ramos

Santa Clara Tahmini İlk 11:

  1. Gabriel Batista
  2. Pierre Sagna
  3. João Afonso
  4. Ítalo Medeiros
  5. Mansur Fofana
  6. Leandro Barreiro
  7. Cristian Tassano
  8. Zeki Amdouni
  9. Allano Lima
  10. Andrezinho
  11. Bruno Almeida

Benfica - Santa Clara Maçı Nerede Oynanacak?

Bu zorlu karşılaşma, Benfica’nın evi olan Estádio da Luz Stadyumu’nda oynanacak. Benfica, taraftarının desteğiyle Santa Clara karşısında üç puanı hedefleyecek.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri