Bosna Hersek - Almanya Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? İlk 11'ler

Futbolseverler, Bosna Hersek - Almanya maçının yayın saati, kanalı ve diğer detaylarını merak ediyor. Peki, Bosna Hersek - Almanya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte tüm detaylar...

UEFA Uluslar Ligi'nde heyecan devam ediyor. A Ligi 3. Grup'ta Bosna Hersek, sahasında güçlü Almanya'yı ağırlıyor. Almanya, grup liderliğini korumak ve avantajını sürdürmek için galibiyet hedeflerken, Bosna Hersek de sahasında puan almak istiyor. Futbolseverler, Bosna Hersek - Almanya maçının yayın saati, kanalı ve diğer detaylarını merak ediyor. Peki, Bosna Hersek - Almanya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte tüm detaylar...

Bosna Hersek - Almanya maçı ne zaman oynanacak?

UEFA Uluslar A Ligi 3. Grup'ta Bosna Hersek, Almanya'yı konuk edecek. Bu önemli karşılaşma, 11 Ekim 2024 Cuma günü oynanacak.

Bosna Hersek - Almanya maçı saat kaçta başlayacak?

Bosna Hersek - Almanya mücadelesi Türkiye saati ile 21:45’te başlayacak. Her iki takım da bu karşılaşmada 3 puan alarak gruptaki konumlarını güçlendirmeyi hedefliyor.

Bosna Hersek - Almanya maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Bu heyecan verici karşılaşma Exxen platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, Exxen aboneliğiyle maçı izleyebilirler.

Bosna Hersek - Almanya muhtemel 11'ler

Almanya’nın kadrosunda Florian Wirtz, Angelo Stiller, Pavlovic, Kimmich gibi yıldız oyuncular yer alıyor. Bosna Hersek’te ise Demirovic, Amar Dedic ve Kolasinac gibi önemli isimler sahada olacak.

Uluslar A Ligi 3. Grup Puan Durumu

    1. Almanya: 4 puan
    1. Hollanda: 4 puan
    1. Bosna Hersek: 1 puan
    1. Macaristan: 1 puan

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri