Brighton - Nottingham Forest maçı izle: Ne zaman, hangi kanalda? Ferdi Kadıoğlu oynuyor mu? Nerede izlenir? Maç kadrosu, 11'ler

Brighton ile Nottingham Forest, Premier Lig mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Detaylar haberimizde.

Brighton ile Nottingham Forest, Premier Lig'de 5. hafta müsabakasında kozlarını paylaşıyor.

Mücadele öncesi her iki takımın da 8'er puanı bulunuyor. Brighton averajla 7 konumdayken, rakibi Nottingham Forest ise 9. sırada.

Brighton - Nottingham Forest maçı ne zaman, saat kaçta?

Brighton ile Nottingham Forest arasında 22 Eylül Pazar günü The American Express'te oynanacak olan müsabaka 16.00'da başlayacak.

Mücadeleyi hakem Robert Jones yönetecek.

Brighton - Nottingham Forest maçı hangi kanalda?

Sporseverler, Brighton - Nottingham Forest maçının hangi kanalda olduğuna dair araştırmalarda bulunuyor. Brighton - Nottingham Forest müsabakası Bein Sports 3'ten canlı olarak yayınlanacak.

Ferdi Kadıoğlu Nottingham Forest maçında 11'de mi?

Milli yıldız Ferdi Kadıoğlu, Brighton'un Nottingham Forest'i konuk ettiği mücadeleye yedek kulübesinde başlıyor.

Brighton - Nottingham Forest maç kadrosu, ilk 11'ler

Brighton: Bart Verbruggen, Lewis Dunk, Jan Paul van Hecke, Pervis Estupinan, Joel Veltman, Simon Adingra, Carlos Baleba, Kaoru Mitoma, Jack Hinshelwood, Georginio Rutter, Danny Welbeck.

Nottingham Forest: Matz Sels, Murillo, Alex Moreno, Nikola Milenkovic, Ola Aina, Elliott Anderson, Morgan Gibbs-White, James Ward-Prowse, Chris Wood, Callum Hudson-Odoi, Anthony Elanga.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri