Celaleddin Manisa yolunda

Trabzonspor'un kadro dışı bıraktığı ve 3 ay sonra sözleşmesi sona erecek futbolculardan Celaleddin Manisaspor ile görüşüyor.CELALEDDİN VEDAYA HAZIRLANIYORTrabzonspor'un gözden çıkardığı ve Sivasspor maçı sonrası kadro dışı bıraktığı Celeladdin Koçak, Mani

Trabzonspor'un kadro dışı bıraktığı ve 3 ay sonra sözleşmesi sona erecek futbolculardan Celaleddin Manisaspor ile görüşüyor.


CELALEDDİN VEDAYA HAZIRLANIYOR
Trabzonspor'un gözden çıkardığı ve Sivasspor maçı sonrası kadro dışı bıraktığı Celeladdin Koçak, Manisaspor ile görüşüyor.

Bordo mavili ekiple olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Celaladdin,e Vestel Manisaspor transfer teklifte bulundu.

Teknik direktör Giray Bulak'ın istifasının ardandan Manissapor teknik direktörlüğü görevine getirilen Yılmaz Vural tecrübeli futbolcu Celeladdin ile görüştü.Manisaspor 3 ay sonra sözleşmesi bitecek olan Celalleddin için Trabzonspor'a bonservis bedeli vermeden transferi gerçekleştirmek istemesi transferi sıkıntı ya soktu.

Bordo mavililer Manisaspor'dan resmi teklif gelmesi halinde bu takımın başarılı oyuncusu Selcuk İnan'ın yanında Celaladdin artı para teklifiyle transfer etmeye çalışacak.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri