Değirmendere'de Liderlik Keyfi

TFF 2. Lig 4. Grup'ta, dün deplasmanda Çankırı Belediyespor ile 2-2 berabere kalan Değirmenderespor'da, teknik direktör İlker Erdem, gruptaki liderliklerini kaybetmedikleri için çok mutlu olduklarını söyledi.Erdem, Çankırı Belediyespor maçına çok iyi hazı

TFF 2. Lig 4. Grup'ta, dün deplasmanda Çankırı Belediyespor ile 2-2 berabere kalan Değirmenderespor'da, teknik direktör İlker Erdem, gruptaki liderliklerini kaybetmedikleri için çok mutlu olduklarını söyledi.

Erdem, Çankırı Belediyespor maçına çok iyi hazırlandıklarını belirterek, ''Rakip takım seyirci desteğini arkasına alarak karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak için tüm gücünü ortaya koydu. Gruptaki liderliğimizi kaybetmemek için bu maçta 3 puan alan taraf olmalıydık. Oyuncularım çok iyi mücadele ettiler'' dedi.

Maçta iki kez yenik duruma düştükten sonra toparlanarak skora denge getirdiklerini ifade eden Erdem, ''Yenik düşmemize rağmen, oyundan kopmadık. Skoru 2-2'ye getirmeyi başardık. Gönül isterdi ki bu maçtan 3 puan alalım, ama olmadı. Gruptaki liderliğimizi kaybetmediğimiz için çok mutluyuz'' diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri