Demirören'den TFF'ye Tehdit

Ankara'da Oynanan ve 0-0 berabere sonuclanan Ankaraspor Beşiktaş karşılaşmasından sonra, 93.dakikada attıkları golün verilmemesi üzerine küplere binen Beşiktaş başkanı Futbol federasyonu ve hakemlere ayaklarını denk almalarını söyleyip tehtitler savurarak

Ankara'da Oynanan ve 0-0 berabere sonuclanan Ankaraspor Beşiktaş karşılaşmasından sonra, 93.dakikada attıkları golün verilmemesi üzerine küplere binen Beşiktaş başkanı Futbol federasyonu ve hakemlere ayaklarını denk almalarını söyleyip tehtitler savurarak,şu anki gidişatın kendilerinde bir komplo düşüncesi doğurduğunu söyledi. Demirören, bu gidişatın devam etmesi durumunda takımı sahadan çekmeye kadar gidebileceklerini kaydetti.

Yıldırım Demirören, Ankaraspor-Beşiktaş maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Demirören, oynadıkları kötü futbolun bahanesi olamayacağını belirterek, "Maçı izleyen herkesten kötü futbol için özür dilerim, iki takım da futbol adına ortaya hiçbir şey koymadı. Böyle oynamaya hakkımız yok. 'Aklımız Şampiyonlar Ligi maçındaydı' bahanelerini kabul etmiyorum. Camiamızın büyük beklentileri var. Hocamız ve futbolcularımızla oynadığımız kötü futbol için konuşacağım" dedi.

Demirören, son dönemde kendileri aleyhinde gelişen olayları bir komplo olarak gördüklerini ifade ederek, "Beşiktaş camiası çok büyük bir camiadır. Yumruğumuzu koyduğumuz zaman altından kimse kalkamaz. Hem hakem camiası hem de federasyon ayağını denk almalı. Bu gidişat devam ederse ki, biz bunun bir komplo olduğunu düşünüyoruz. Beşiktaş olarak gerekli şeyleri yaparız ve takımımızı sahadan çekeriz. Herkes haddini bilmeli" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri