Deportivo Alaves - Barcelona Maçı izle, Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Maç Kadrosu ve İlk 11'ler

Deportivo Alaves - Barcelona Maçı izle bilgileri ve Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda olduğu ile alakalı tüm detaylar haberimizde.

İspanya LaLiga’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Deportivo Alaves ile Barcelona, ligin 8. hafta karşılaşmasında kozlarını paylaşacak. Spor severler, bu mücadeleye dair detayları araştırıyor. "Deportivo Alaves - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?" sorularına yanıt arıyorsanız, işte tüm bilgiler haberimizde...

Deportivo Alaves - Barcelona Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Deportivo Alaves ile Barcelona, 6 Ekim 2024 Pazar günü Mendizorrotza Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Müsabaka saat 17:15’da başlayacak. Mücadelede her iki takım da sahadan puanla ayrılmak istiyor.

Deportivo Alaves - Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Bu önemli mücadele, EXXEN, S Sport, S Sport Plus kanalından canlı olarak yayınlanacak. Yayını takip edebilmek için EXXEN, S Sport, S Sport Plus üyeliğine sahip olmanız gerekiyor.

Deportivo Alaves - Barcelona Maçı Hakemi Kim?

Bu kritik karşılaşmayı hakem Miguel Ortiz yönetecek. Yardımcıları ise - olacak.

Alaves - Barcelona Maçı Öncesi Öne Çıkan İstatistikler

Alaves, 2000 yılından bu yana Barcelona ile oynadığı 21 La Liga maçının yalnızca ikisini kazanabildi (4 beraberlik, 15 mağlubiyet). Bordo-mavililere karşı zorlu bir geçmişi olan Alaves, tarihindeki en fazla mağlubiyet aldığı takım ise 31 yenilgi ile Real Madrid.

Barcelona, Alaves deplasmanındaki son yedi La Liga maçının altısını kazanarak (1 beraberlik) başarılı bir performans sergiledi. Daha önceki 11 ziyarette ise sadece dört galibiyet elde edebilmişlerdi (4 beraberlik, 3 mağlubiyet).

Bu sezon La Liga'da çıktığı sekiz maçta 25 gol atan Barcelona, en son 2016/17 sezonunda bu aşamalarda daha fazla gol kaydetmişti (26 gol). Hücum anlamında etkileyici bir performans sergileyen Katalan ekibi, yine bu maçta da gol yollarında etkili olmayı hedefliyor.

Takımın yıldızları Robert Lewandowski (7 gol, 2 asist) ve genç yetenek Lamine Yamal (4 gol, 5 asist), bu sezon La Liga'da dokuzar gole doğrudan katkı yaparak Avrupa'nın beş büyük liginde en fazla gole katkı sağlayan takım arkadaşları konumunda bulunuyorlar (18 gol katkısı).

Barcelona'nın hücum hattında dikkat çeken bir diğer isim Ferran Torres ise son dört La Liga maçında iki asist yaparak daha önceki 35 karşılaşmada ulaştığı asist sayısını yakaladı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri