Derelioğlu: Kritik 3 puan aldık

TFF 2. Lig 3. Klasman Grubu'nda deplasmanda Karsspor'u 2-1 mağlup eden Akçaabat Sebatspor'da, teknik direktör İhsan Derelioğlu, ağır şaha şartlarına rağmen kritik bir 3 puan aldıklarını söyledi. Derelioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Karspor karşıl

TFF 2. Lig 3. Klasman Grubu'nda deplasmanda Karsspor'u 2-1 mağlup eden Akçaabat Sebatspor'da, teknik direktör İhsan Derelioğlu, ağır şaha şartlarına rağmen kritik bir 3 puan aldıklarını söyledi.

Derelioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Karspor karşılaşmasına çok iyi hazırlandıklarını ve bunun karşılığını da iyi mücadele ederek 3 puan aldıklarını belirtti.

Ligde kalma yolunda hem kendileri hem de rakipleri açısından çok kritik bir karşılaşma oynadıkların ifade eden Derelioğlu, ''Karşılaşmaya iyi hazırlandık ve bu çalışmanın karşılığını da saha içerisinde sporcularım üstün bir fedakarlık yaparak gösterdiler. Puan sıralamasının çok önemli olduğu bir haftada, ağır saha şartlarına rağmen sahadan mükemmel bir sonuçla ayrıldık'' dedi.

Karşılaşma boyunca oyun üstünlüğünün kendilerinde olduğunu ifade eden Derelioğlu, ''Uzun süredir deplasmanda kazanamamanın verdiği strese rağmen sporcularım çok özverili ve güvenli bir şekilde oynadılar. Kritik bir 3 puan aldık. Sporcularımı galibiyetten dolayı kutluyorum'' diye konuştu.

Haftayı Erzurumspor'un ligden düşürülmesi nedeniyle maç yapmadan geçireceklerini dile getiren Derelioğlu, şöyle konuştu:

''Önümüzdeki hafta maçımız yok. Bu arayı takıma yeni katılan sporcuların daha iyi takımı tanıması için bir fırsat olarak görüyoruz. Henüz ligde hiç bir şey belli değil. O nedenle var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.''

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri