Dortmund - St. Pauli Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Ligde hayal kırıklığı yaratan Dortmund, bu karşılaşmada galibiyet hedefliyor. Peki, Dortmund - St. Pauli maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte tüm detaylar:

Bundesliga’da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Nuri Şahin yönetimindeki Borussia Dortmund, 7. hafta mücadelesinde St. Pauli’yi konuk ediyor. Ligde hayal kırıklığı yaratan Dortmund, bu karşılaşmada galibiyet hedefliyor. Peki, Dortmund - St. Pauli maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte tüm detaylar:

Dortmund - St. Pauli Maçı Ne Zaman?

Bundesliga’nın 7. haftasında Borussia Dortmund ile St. Pauli kozlarını paylaşacak. Bu önemli mücadele 18 Ekim 2024 Cuma günü oynanacak.

Dortmund - St. Pauli Maçı Saat Kaçta?

Kritik mücadele 21:30'da başlayacak. Dortmund, bu maçla birlikte ligde çıkışa geçmeyi hedefliyor.

Dortmund - St. Pauli Maçı Hangi Kanalda?

Dortmund - St. Pauli karşılaşması, Tivibu Spor ve beIN Connect ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Maçı belirtilen saatlerde bu platformlar üzerinden izleyebilirsiniz.

Bundesliga Puan Durumu

  • 1. Bayern Münih - 14 Puan
  • 2. Leipzig - 14 Puan
  • 3. Frankfurt - 13 Puan
  • 4. Freiburg - 12 Puan
  • 5. Leverkusen - 11 Puan

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri