Eski futbolcu Serhat Akın'a silahlı saldırı! Serhat Akın Kimdir?

Fenerbahçeli eski futbolcu Serhat Akın'a silahlı saldırı yapıldı.

Eski milli futbolcu Serhat Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda silahlı saldırıya uğradığını ve ayağından yaralandığını açıkladı.

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve şu anda futbol yorumcusu olan Serhat Akın silahlı saldırıya uğradı.

Program çıkışı ayaklarından vurulan Akın, yaralanarak yere yığılırken, saldırgan ya da saldırganlar olay yerinden kaçtı.

Akın, saldırıya uğradığını sosyal medya hesabından "Program çıkışı ayaklarıma sıktılar, son sözümüz Fenerbahçe" sözleriyle paylaştı. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

Serhat Akın Kimdir?

Serhat Akın, 5 Haziran 1981 tarihinde Almanya'da dünyaya geldi. Futbolculuk kariyerine Almanya'da adım atan Akın, son olarak Berliner AK 07 takımında forma giyerek profesyonel futbol yaşamına nokta koydu. Erzincan kökenli olan ve evli iki çocuk babası Serhat Akın, futbola 1991 yılında, henüz 10 yaşındayken Karlsruher SC altyapısında başladı. 2000 yılında Fenerbahçe'ye transfer olan yetenekli forvet, başarılarıyla A Milli Takım’a kadar yükselmeyi başardı.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri