Etimesgut Belediyespor - Kırşehirspor maçı ne zaman, hangi kanalda?

Etimesgut Belediyesporile Kırşehir Futbol Spor Kulübü, Türkiye Kupası maçında karşı karşıya gelecek. Maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Detaylar haberimizde.

Ziraat Türkiye Kupası 1. turu 10 Eylül Salı günü oynanan 2 müsabaka ile başladı. 11 Eylül Çarşamba günü ise 12 mücadele oynanacak.

Etimesgut Belediyespor - Kırşehir Futbol Spor Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası 1. tur müsabakasında kozlarını paylaşacak. Futbolseverler ekip arasındaki müsabaka için "Ne zaman, nerede, saat kaçta ve hangi kanalda" şeklinde aramalarda bulunuyor.

Etimesgut Belediyespor - Kırşehir Futbol Spor Kulübü maçı ne zaman, saat kaçta?

Etimesgut Belediyespor ile Kırşehir Futbol Spor Kulübü arasında 11 Eylül Çarşamba günü Osmanlı Stadı’nda oynanacak olan müsabaka 14.30'da başlayacak.

Etimesgut Belediyespor - Kırşehir Futbol Spor Kulübü maçı hangi kanalda?

Etimesgut Belediyespor - Kırşehir Futbol Spor Kulübü mücadelesini canlı olarak yayınlayacak olan herhangi bir TV kanalı bulunmuyor.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri