Eyüpspor - Göztepe Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Eyüpspor - Göztepe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte tüm detaylar...

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Eyüpspor, sahasında Göztepe’yi ağırlayacak. İki takım da ligin üst sıralarında yer almak için mücadele edecek. Futbolseverler, bu kritik karşılaşmanın yayın bilgilerini merak ediyor. Peki, Eyüpspor - Göztepe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte tüm detaylar:

Eyüpspor - Göztepe Maçı Ne Zaman?

Eyüpspor ile Göztepe arasındaki mücadele, 19 Ekim 2024 Cumartesi günü oynanacak. İstanbul'da, Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda gerçekleşecek bu mücadele, ligin 9. haftasında büyük önem taşıyor.

Eyüpspor - Göztepe Maçı Saat Kaçta?

Karşılaşma 19:00'da başlayacak. Futbolseverler, bu heyecan dolu mücadeleyi belirtilen saatte canlı olarak izleyebilecekler.

Eyüpspor - Göztepe Maçı Hangi Kanalda?

Eyüpspor - Göztepe maçı, beIN Sports 2 kanalında canlı olarak yayınlanacak. Mücadeleyi beIN Sports 2 üzerinden takip edebilirsiniz.

Eyüpspor ve Göztepe’nin Son Durumu

İlk 8 haftada her iki takım da 12 puan topladı. Eyüpspor 7. sırada, Göztepe ise 6. sırada yer alıyor. Her iki takım da 3 galibiyet ve 3 beraberlik ile mücadele ederken, galibiyet serisine devam etmek istiyorlar.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri