Eyüpspor - Göztepe Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Eyüpspor - Göztepe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte karşılaşmaya dair tüm detaylar...

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Eyüpspor, sahasında Göztepe’yi ağırlıyor. Milli ara dönüşüyle birlikte iki takım da 3 puan için mücadele edecek. Peki, Eyüpspor - Göztepe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte karşılaşmaya dair tüm detaylar:

Eyüpspor - Göztepe Maçı Ne Zaman?

Eyüpspor ile Göztepe, 19 Ekim 2024 Cumartesi günü karşı karşıya gelecek. Mücadele Trendyol Süper Lig’in 9. hafta açılış maçlarından biri olarak dikkat çekiyor.

Eyüpspor - Göztepe Maçı Saat Kaçta?

Bu zorlu karşılaşma 19:00'da başlayacak. Futbolseverler, maçı belirtilen saatte canlı olarak takip edebilecek.

Eyüpspor - Göztepe Maçı Hangi Kanalda?

Eyüpspor - Göztepe karşılaşması, beIN Sports 2 kanalında canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı beIN Sports 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Göztepe'de Eksikler

Sarı-kırmızılı ekipte sakatlığı bulunan Kubilay Kanatsızkuş ve sarı kart cezalısı Anthony Dennis, Eyüpspor karşısında forma giyemeyecek.

Eyüpspor'da Eksikler

Ev sahibi Eyüpspor'da ise Recep Niyaz, Umut Meraş ve Mame Thiam sakatlıkları nedeniyle bu kritik mücadelede forma giyemeyecekler.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri